CALENDAR 2022

Calendarul anului 2022 a fost creat luând în considerare cerințele anului trecut, mai exact să fie un calendar de birou și nu de perete.

Astfel, pe un mini șevalet se amplasează acest calendar. Fiecare lună conține câte o ilustrație florală realizate de mine și o caligrafie a lunii curente.

Dimensiunea calendarului este 16×18 cm, este imprimat pe un carton gros de culoare kraft.

În preț este inclus șevaletul și calendarul.

Preț: 100 RON

LUMÂNĂRI PERSONALIZATE

Aceste lumânări sunt un cadou perfect atât pentru tine cât și pentru cei dragi.

Lumânările sunt turnate manual și sunt din ceară de soia ce reprezintă o resursă complet regenerabilă ce nu dăuneazâ mediului înconjurător. Au miros de eucalypt iar ca decor au steluțe de anason, bețisoare de scorțisoară, mere uscate și ace de pin.

Farmecul acestor lumânări este că pe lângă cele menționate mai sus, mesajul de pe fiecare lumânare poate fi personalizat folosindu-mă de caligrafia manuală care apoi este digitalizată.

Miracol, vis, magie sau liniște sunt printre cuvintele ce pot fi urate unei persoane dragi atât verbal, cât și prin intermediul unui astfel de cadou.

În momentul realizării comenzii vă rugăm să menționați cuvântul ales cu toate detaliile de rigoare(majuscule, diacritice) în secțiunea Detalii din formularul de comandă.

Preț: 130 RON

CARDURI CALIGRAFIATE PENTRU BRAD

Cardurile sunt de dimensiunea aproximatyiva de 8×8,5 cm. Sunt din hârtie manuală și caligrafiate manual cu penița și tocul oblic.

Cardurile sut disponibile la set de 5 bucăți, fiecare bucată având și un sigiliu ce ține foarte elegant panglica ce ajută la atașarea cardului de brad.

FIECARE SET VA FI INDIVIDUAL CREAT PENTRU CUVINTELE ALESE ÎN MOMENTUL COMENZII.

Preț: 100 RON

Vrei să afli mai multe informații?

COPYRIGHT PAPERLOG DESIGN © 2021 | ALL RIGHT RESERVED