KIT DE CALIGRAFIE

Materialele pentru caligrafie sunt greu de găsit în România, aceasta fiind o artă ce este la începutul dezvoltării în țară, iar acest Kit conține tot de ce ai nevoie pentru a te apuca de treabă!

Kit-ul de caligrafie este un set creat special pentru tine și conține:

 • caietul de caligrafie(detaliat mai jos);
 • penița de tip Zebra G;
 • tob oblic din plastic de culoarea Nude Beige ce poate fi utilizat atât ca toc oblic cât și ca toc drept. Tocul este foarte ușor și dispune de un rezervor pentru păstrarea peniței.;
 • cerneala chinezească (50 ml);
 •  3 plicuri cadou;
 • o consultație offline ce implică o verificare a unei foi de exerciții.
Totul este perfect ambalat într-o cutie creată special pentru acest kit.

Fie te hotărăști să-l achiziționezi pentru tine, fie vrei să îl faci cadou, vei reuși oricum să te relaxezi și zic eu să-ți găsești o nouă pasiune.

MOMENTAN KIT-UL NU ESTE DISPONIBIL. TOTUȘI POȚI COMPLETA FORMULARUL DE COMANDĂ ȘI VEI FI PRIMUL CARE ÎL VEI PRIMI. 

NU AR TREBUI SĂ FIE MAI TÂRZIU DE 12 NOIEMBRIE.

Preț: 400 RON

KIT MATERIALE PENTRU CALIGRAFIE

Materialele pentru caligrafie de calitate sunt foarte greu de găsit în România, de aceea am creat acest kit de  ce conține tot de ce ai nevoie ca să caligrafiezi. 

Nu ești condiționat de un anumit stil caligrafic, căci dacă ești interesat în stilul caligrafic Eva, kit-ul de caligrafie ce include și caietul de caligrafie este cel ce ți se potrivește. Dar dacă vrei pur și simplu să treci la următoarea etapă și să încerci diverse penițe, să lucrezi cu un toc ce are posibilitatea de a se transforma din unul oblic în unul drept, acest kit este perfect pentru tine.

Kit-ul conține:

 – tocul oblic/drept din plastic de culoarea Nude Beige;

– 3 penițe (Zebra G, Brause 361 Steno și Leonardt EF Principal);

– 50ml de  cerneală neagră;

– card-uri din carton texturat pentru elaborarea primelor felicitări cu ajutorul caligrafiei.

Preț: 250 RON

CAIET DE CALIGRAFIE

Vrei să înveți să caligrafiezi ? Vrei să scrii scrisori prietenilor sau poate chiar să-ți scrii propriile invitații de nuntă?

Dacă răspunsul este DA, atunci acest caiet este perfect pentru tine. L-am creat astfel încât primii pași în lumea caligrafiei să fie ușori și bine explicați. 

Caietul de caligrafie este unul original, creat într-un stil caligrafic denumit ”Eva” ce are note de clasicism, romantism și eleganță. Este creat din 3 secțiuni:

 1. Noțiuni de bază despre caligrafie. Aici vei afla informații despre materialele recomandate, sfaturi pentru diferite tipuri de materiale și veți învăța liniile de bază ale acestui stil caligrafic.
 2. Alfabetul pentru majuscule. Majusculele sunt ceea ce fac diferența acestui stil, căci sunt masive dar atât de elegante încât vă veți îndrăgosti și voi în toate ornamentele ce le oferă. Fiecare literă este explicată și detaliată pe câte o filă de lucru.
 3. Alfabetul pentru minuscule conține câte 2 litere pe fiecare pagină având suficient loc pentru a antrena mână și pentru a exersa pe cont propriu.
 4. Legături dintre litere și cuvinte. O parte importantă a procesului de învățare a unui stil caligrafic este și cum să faci legăturile dintre litere. Prin intermediul acestei secvențe veți reuși să începeți să scrieți propriile cuvinte și texte;
 5. Numerele – ceea ce face ca acest stil caligrafic să fie un unul complet și complex

Preț: 130 RON

MOMENTAN CAIETUL NU ESTE DISPONIBIL. TOTUȘI POȚI COMPLETA FORMULARUL DE COMANDĂ ȘI VEI FI PRIMUL CARE ÎL VEI PRIMI. 

NU AR TREBUI SĂ FIE MAI TÂRZIU DE 12 NOIEMBRIE!

CURS DE CALIGRAFIE
(varianta digitală)

Câteodată vrem să ne apucăm imediat de învățarea unui nou stil caligrafic, de aceea aveți la dispoziție și varianta digitală. Este exact ca varianta fizică a caietului de caligrafie, doar că voi veți fi responsabili de calitatea hârtiei și a printului, totodată având avantajul de a vă imprima secvențele dorite de câte ori aveí nevoie!

Preț: 100 RON

Procesul de comandă a variantei digitale functionează după următorii pași:
1. realizați comanda prin intermediul formularului de comandă;
2. veți primi o factură pe mail pe care va trebui să o achitați și după să retrimiteți dovada plății pe mail;
3. veți primi imediat după un alt mail cu documentul în format .pdf.

Vrei să afli mai multe informații?

COPYRIGHT PAPERLOG DESIGN © 2021 | ALL RIGHT RESERVED