Consultanță

Datorită experienței acumulate șia proiectelor realizate (o parte din ele pot fi vizualizate aici) li cu o simplă discuție îmi pot da seama de dorințele clientului în materie de caligrafie și design. îmi place să creez concepte, să ilustrez diverse locații de evenimente sau ornamente florale și cel mai mult îmi place cât pot ajuta pe cineva în domeniul caligrafiei.

Serviciile de consultanță sunt pentru persoanele ce doresc să-și îmbunătățească stilul caligrafic, pentru cei ce au început să învețe arta caligrafieie dar după multe ore de exersare încă nu-și dau seama unde nu fac lucrurile bine. eu aici voi veni cu un feedback detaliat și pe etape a ceea ce poate fi îmbunătățit, la ce să fiți mai atenți și care sunt următorii pași ce trebuiesc urmați.

SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ conțin:

  • o întâlnire online pe Zoom/Skype de 50 de minute unde veți avea posibilitatea să mă întrebați orice detaliu legat de caligrafie și referitor la piedicile pe care le întâmpinați;
  • 2 verificări de teme offline(2 pagini per verificare) unde eu voi analiza în detaliu exercițiile voastre venind cu un feedback constructiv și detaliat al fiecărui element în parte exersat.

Preț: 300 RON

Ilustrații personalizate

Mai jos puteți vedea câteva dintre ilustrațiile realizate în ultimul an. 

Ilustrația este trimisă în format vectorial, astfel poate fi utilizată la diferite proiecte și la diferite dimensiuni, calitatea ilustrației rămânând aceeași.

Prețul unei ilustrații variază între 300 și 500 RON

Vrei să afli mai multe informații?

COPYRIGHT PAPERLOG DESIGN © 2021 | ALL RIGHT RESERVED