Vrei să afli mai multe informații?

    Mă numesc Tatiana şi sunt o artistă obsedată de caligrafie şi produse de papetărie. Îmi place să creez lucruri hand made şi de aici a început povestea denumită thepaperlog.com. Am început cu design-ul invitaţiei pentru propria noastră nuntă, am continuat cu unele detalii din decor, iar încurajarea pentru a crea un portofoliu al tuturor lucrărilor realizate pe parcursul ultimilor ani am primit-o de la prietenii mei, cărora le mulţumesc foarte mult. Această mică afacere a început din dorinţa de a oferi ceva diferit pe piaţa de creaţii personalizate din România şi nu numai. 

   În urma experienței acumulate am reușit să adun toate informațiile și să creez un caiet și un kit de caligrafie ce vă învață cum să faceți primii pași în această frumoasă artă. 

    Pe lângă pasiunile enumerate aici sunt și o mămică a două fetițe ce reprezintă cea mai mare provocare a vieții mele și care zi de zi mă învață să fiu răbdătoare, perseverentă și creativă. Mă învăță că viața ne oferă multe momente imprevizibile iar câteodată ceea ce ne punem în plan să facem nu e tot timpul realizabil imediat. 

COPYRIGHT PAPERLOG DESIGN © 2021 | ALL RIGHT RESERVED